FiftyFifty

FIFTYFIFTY bestaat uit Miquel Pinas en Rouan Woulsou beide geboren in het jaar 1995 en woonachtig in Utrecht. Beide jongens zijn half Nederlands en daar is de naam (FIFTYFIFTY) dan ook op gebaseerd. Miquel met Surinaamse roots en Rouan met Afrikaanse roots, wat zorgt voor veel diversiteit in hun muziek. Met hun energieke beats en de lekkerste urban krijgen zij heel de zaal aan het dansen.

Het begon bij hun eigen vriendenkring, als er muziek geregeld moest worden werd de verantwoordelijkheid altijd bij deze twee jongens gelegd. Tijdens feestjes, in de auto en tijdens het chillen zorgden zij altijd voor de nieuwste en lekkerste muziek. Hierdoor werden ze ook wel ‘de aux boys’ genoemd in hun jongere jaren. De twee vrienden zagen in dat ze allebei een goede muzieksmaak hadden, en het leuk vonden dit aan de mensen te laten horen. Hierdoor besloten ze hun krachten te bundelen en te beginnen met draaien.

Tegenwoordig zijn ze ook bezig met de productie van muziek en ook dit gaat hun erg goed af. Twee verschillende personaliteiten, Miquel die wat rustiger is en Rouan de drukkere van de twee, wat ook terug is te vinden in hun muziek en hun performance. Een team waar de rollen gelijk zijn verdeeld, FIFTYFIFTY!